Koos de Wilt

Think Like an Artist, Don't Act Like One NL

€12,90 Incl. VAT
Dit boek werpt een frisse blik op fundamentele levensvragen: over succes hebben, over liefde, werk, vriendschap, over het leven en de dood. Het neemt je mee door de kunstgeschiedenis en de levenslessen die je daaruit kunt halen.
  • Paperback with flaps 
  • 160 pages 
  • 18 x 14,5 cm 
  • 978 90 6369 476 0 
Koos de Wilt
Article number: 9789063694760
Availability: In stock

0 stars based on 0 reviews
Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

In dit boek wandelen we de kunstgeschiedenis door om levenslessen te vinden voor ons eigen leven. Van de kunst van de oude Egyptenaren en Grieken tot de abstractie en het conceptuele van nu, met werken van Leonardo, Dürer en Rembrandt, Picasso, Warhol en Ai Weiwei. Kunst als voorbeeld voor vragen waar we allemaal voor komen te staan in ons leven: over succes hebben, over liefde, over werk, over vriendschap en over leven en dood.

Think Like an Artist, Don't Act Like One is een levendige introductie tot kunstgeschiedenis en toont aan hoe dit weerklinkt in ons dagelijks leven.

Author

Koos de Wilt is schrijver, jurist en kunsthistoricus. Hij werkt op het snijvlak van cultuur en business. Hij publiceerde boeken als Rembrandt Inc, Het Grote Rijksmuseum Voorleesboek en boeken met onderwerpen die variëren van business, diversiteit, grachtenhuizen tot aan kerkinterieurs en dirigeren. Hij maakte daarnaast documentaires over onder andere Vermeer, Rembrandt en cultuur.

Press  
Quote Also available in English
Specs

ISBN: 978 90 6369 476 0
Author: Koos de Wilt
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160