FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Think Like an Artist, Don't Act Like One NL

Dit boek werpt een frisse blik op fundamentele levensvragen: over succes hebben, over liefde, werk, vriendschap, over het leven en de dood. Het neemt je mee door de kunstgeschiedenis en de levenslessen die je daaruit kunt halen.
€14,99 Add to bag
Koos de Wilt
Article number: 9789063694760
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

In dit boek wandelen we de kunstgeschiedenis door om levenslessen te vinden voor ons eigen leven. Van de kunst van de oude Egyptenaren en Grieken tot de abstractie en het conceptuele van nu, met werken van Leonardo, Dürer en Rembrandt, Picasso, Warhol en Ai Weiwei. Kunst als voorbeeld voor vragen waar we allemaal voor komen te staan in ons leven: over succes hebben, over liefde, over werk, over vriendschap en over leven en dood.

Think Like an Artist, Don't Act Like One is een levendige introductie tot kunstgeschiedenis en toont aan hoe dit weerklinkt in ons dagelijks leven.

Author

Koos de Wilt is schrijver, jurist en kunsthistoricus. Hij werkt op het snijvlak van cultuur en business. Hij publiceerde boeken als Rembrandt Inc, Het Grote Rijksmuseum Voorleesboek en boeken met onderwerpen die variëren van business, diversiteit, grachtenhuizen tot aan kerkinterieurs en dirigeren. Hij maakte daarnaast documentaires over onder andere Vermeer, Rembrandt en cultuur.

Press
"Een verfrissend en onderhoudend eerste kijk in de wereld van de kunst." – Slanted.de
 
"Voor kunst bestaat geen bijsluiter en geen garantie. Koos laat zien waarom." – Taco Dibbets, hoofddirecteur Rijksmuseum
 
"Het ideale boek voor wie met kunst wil leren leven!" – Erik Kessels, reclamemaker
 
"Rockster, skateboarder, kunstenaar… het kan het allemaal niet worden, maar nu heb ik tenminste dit boek tegen de pijn!" – Oscar Kneppers, oprichter Rockstart
 
"Fantastisch boek dat de interesse in kunst aanwakkert!" – Jorg Grimm, galeriehouder

"Voor iedereen die durft te denken in voorstellen, niet in meningen." – Daan Roosegaarde, kunstenaar

"De Wilt schrijft heel duidelijk en is erin geslaagd een page-turner te creëren." – Jop Ubbens, kunstadviseur

Quote

Also available in English

"Een verfrissend en onderhoudend eerste kijk in de wereld van de kunst." – Slanted.de

Specs

ISBN: 978 90 6369 476 0
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »