FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Wat je leven kan opleveren

Succes door te doen wat je het liefste wilt

Je dromen achterna? Dit boek laat je zien hoe dit kan aan de hand van tips en verhalen van entrepreneurs die deze stap durfden te maken.
Nina Karnikowski
Article number: 9789492938343
Availability: Out of stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Heb jij ooit overwogen om werk te maken van je creatieve passie? Dit boek laat zien hoe mensen hun dromen van een vrijer en onafhankelijker leven lieten uitkomen en van hun creatieve passie hun beroep wisten te maken. Laat je inspireren door deze mensen die hun dromen hebben waargemaakt, zoals een chocolatier, de oprichter van een netwerkplatform, een pottenbakker, een evenementorganisator, een hoteleigenaar en een ontwerpster van ethische mode. Zij geven oefeningen en tips om je te helpen gefocust te blijven, gericht naar je doel te werken, je kunst te vervolmaken en vaardigheden te ontwikkelen om van je dromen te kunnen leven.

Author

Nina Karnikowski slaagde erin haar levensonderhoud te voorzien door haar twee passies te combineren: schrijven en reizen. Ze woont in Byron Bay, Australië, en schrijft reisverhalen voor kranten, tijdschriften en websites. Nina trok door Mongolië in voormalige Russische legervoertuigen, verkende de Namibwoestijn in een open safaritruck en ontweek ijsbergen in Antarctica in een ijsbreker – in totaal bezocht ze meer dan 60 verschillende landen.

Press "Origineel en absoluut inspirerend." – VIVA

"Een andere insteek dan de meeste ondernemersboeken, maar zeker inspirerend!" – Curvacious.nl

"Inspirerend!" – VIVACE

"Nog een reden waarom dit boek mij aantrok is dat het duidelijk onderstreept dat succes niet wordt gedefinieerd door geld of roem maar door passie en creativiteit." – The Digitalistas
Quote "Origineel en absoluut inspirerend." – VIVA
Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »