FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Spot de Robot

Een zoek- & vindspel

Rol met de dobbelstenen die samen de benen,- torso’s, hoofden en antennes vormen van 81 verschillende robots die jij moet vinden op het bord.
Elliot Kruszynski
Article number: 9789492938107
Availability: Out of stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Rol de robot dobbelstenen en vind de robots op het bord. De geïllustreerde dobbelstenen vormen de benen,- torso’s, hoofden en antennes van 81 verschillende robots die jij moet vinden op het bord. Verzamel robotmuntjes voor elke robot die je als eerste vindt: de speler die de meeste muntjes verzamelt, wint! Wie is het snelste? Wie kan het beste zoeken? Kom erachter met ‘Spot de robot’, een familiespel voor iedereen die scherp, snel en goed in zoeken is!

Author

Elliot Kruszynski is een illustrator uit Londen. Tot zijn klanten behoren Vice, Little White Lies, New York Times Book Review en The Telegraph.

Press

"Wij vinden Spot de Robot een superleuk spel, alleen of met anderen. Het is snel op te starten en op te ruimen, zonder losse onderdelen. Het is kleurrijk en uitnodigend, je kan lang of kort spelen en het leert je goed kijken en patronen herkennen." – Letters & Spetters

"Een uitdagend spel" – Kleuteruniversiteit magazine

Quote

"Het is kleurrijk en uitnodigend, je kan lang of kort spelen en het leert je goed kijken en patronen herkennen." – Letters & Spetters

Specs

ISBN: 978 90 6369 314 5
Author: Marc Andrews, Dr. van Leeuwen and Prof Dr. van Baaren
Design: andrews:degen
Format: Hardcover
Dimensions: 24.5 x 18 cm
Pages: 192

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »