FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Mind & Bowl

Eet goed en leef beter met Mind & Bowl, een prettige kennismaking met mindfulness met betrekking tot je eetgewoonten.
€18,00 Add to bag
Joey Hulin
Article number: 9789492938824
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Eet goed en leef beter met Mind & Bowl, een prettige kennismaking met mindfulness met betrekking tot je eetgewoonten.

Mind & Bowl is een introductie tot mindfulness in relatie met eetgewoonten, dieetkeuzes en onze relatie met eten. De inhoud combineert richtlijnen, inspiratie en momenten van reflectie met eenvoudige en heerlijke recepten, die steeds in een bowl kunnen worden geserveerd. Mindful zijn ten opzichte van de dingen die we eten en hoe we eten is belangrijk als je goed voor jezelf wilt zorgen; het is zo fundamenteel dat we het juist vaak over het hoofd zien. In Mind & Bowl laat Joey Hulin, mindfulnessbeoefenaar en chef-kok, de lezer nadenken over zijn of haar eetgewoonten en houding ten opzichte van eten en probeert ze de lezer aan te zetten tot mindful eten voor een beter en gezonder leven.

Author

Joey Hulin is auteur, meditatielerares en dichteres; ze werkt vanuit Cornwall in het VK. Ze heeft de afgelopen tien jaar gewijd aan haar eigen spirituele groei en brengt wat ze anderen wil leren ook zelf in de praktijk. Ze is oprichter van het wellnessbedrijf Horizon Inspired, dat wereldwijd down to earth en betekenisvolle ontspanningen en meditaties aanbiedt.

Press

 

   
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »