FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Hoe kweek je je eigen maaltijd

zonder je huis te verlaten

De perfecte volgende stap voor mensen die al hebben ontdekt hoe leuk het is om kamerplanten te verzorgen.
€15,50 Add to bag
Claire Ratinon
Article number: 9789492938411
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Een moestuin is niet voor iedereen weggelegd, maar als je toch zelf groente wilt kweken en je hebt geen buiten, zul je al snel kiezen voor potteelt. Veel mensen weten al hoe leuk het is om kamerplanten te verzorgen en zij willen een poging wagen met het kweken van iets moeilijkers; anderen vinden het een fijn idee om zelf hun voedsel goedkoop en duurzaam te kweken. In dit boek lees je alles wat je moet weten over potteelt binnenshuis en op je balkon en over de specifieke behoeften van diverse planten.
Na het succes van Hoe je een plant grootbrengt, geschreven door Morgan Doane en Erin Harding, deelt dit keer schrijfster Claire Ratinon haar kennis van tuinieren in de stad met jou. Dit boek is interessant voor zowel de beginnende tuiniers als voor iedereen die zijn of haar groene vingers graag beloond ziet met een zelfgekweekt bord groente.

Author

Claire organiseert workshops over moestuinen op basisscholen, in wijkcentra en voor bedrijven. Ze deelt haar ervaringen regelmatig in toespraken voor organisaties als The Garden Museum, the Royal College of Art en Abergavenny Food Festival en werkte bovendien mee aan Gardeners Question Time op Radio 4.

Press "Alles wat je moet weten over potteelt binnenshuis en op je balkon." – WineLife
 
Quote

"Alles wat je moet weten over potteelt binnenshuis en op je balkon." – WineLife

 

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »