FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Hoe je een plant grootbrengt

en ervoor zorgt dat 'ie ook van jou houdt

De perfecte gids voor iedereen die zijn groene huisgenoten graag wil vertroetelen.
€15,50 Add to bag
Morgan Doane and Erin Harding
Article number: 9789492938190
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Kamerplanten houden is gemakkelijk en leuk, en een fantastische manier om je huis tot leven te brengen. Dit boek is gericht op een nieuwe generatie van indoor tuinieren en is de perfecte gids voor iedereen die zijn groene huisgenoten graag wil vertroetelen. Planten zijn razend populair en worden uitgeroepen tot de nieuwste sterren van Instagram. Dit mooi vormgegeven boekje is ideaal voor de beginnende ‘plantenouder’ en geeft tips voor keuze en aanschaf en vooral over hoe ze hen moeten grootbrengen. Indoor-plantexperts en Instagrammers Erin harding en Morgan Doane brengen dit onderwerp tot leven in een boek vol prachtige foto’s van de vrolijke planten die bij hen in huis staan.

Author

Morgan Doane uit Tampa, Florida, en Erin Harding uit Portland, Oregon delen hun liefde voor het kweken van planten over een lange afstand. Samen begonnen ze het Instagram account @houseplantclub in 2015. Deze pagina groeide met 20.000 volgers per maand en heeft nu meer dan 280.000 volgers.

Press

"In een mooi vormgegeven boekje vindt de beginnende ‘plantenouder’ veel tips voor keuze en aanschaf van hun kleine groene vriendjes. En vooral veel over hoe ze hen moet grootbrengen.
Indoor-plantexperts en Instagrammers Erin harding en Morgan Doane vertellen hierover van alles in een boek vol prachtige foto’s van de vrolijke planten die bij hen in huis staan." – Couturekrant.nl

"De ultieme gids voor de beginnende plantenverzorger." – Lees.bol.com

Quote

"De ultieme gids voor de beginnende plantenverzorger." – Lees.bol.com

"In een mooi vormgegeven boekje vindt de beginnende ‘plantenouder’ veel tips voor keuze en aanschaf van hun kleine groene vriendjes. En vooral veel over hoe ze hen moet grootbrengen. Indoor-plantexperts en Instagrammers Erin harding en Morgan Doane vertellen hierover van alles in een boek vol prachtige foto’s van de vrolijke planten die bij hen in huis staan." – Couturekrant.nl

Specs

ISBN:
Author:
Format:
29x22.5
Pages: 48

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »