FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Do More Art: Acrylverf

Technieken, ideeën en inspiratie

Deze nieuwe editie in de Do More Art-serie focust zich volledig op het prachtige product acrylverf!
€18,00 Add to bag
Rita Isaac
Article number: 9789492938336
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Deze inspirerende gids vol creatieve ideeën is zowel geschikt voor beginners als gevorderden en helpt je aan de hand van 40 boeiende technieken het meeste uit alle soorten acrylverf te halen. Enkelen van de beste hedendaagse kunstenaars leggen op eenvoudige manier uit hoe je te werk kunt gaan om zelf inspirerende kunstwerken te maken. Acrylverf kan op alle mogelijke ondergronden worden geschonken, geduwd, geverfd en gespat, van doek en stof tot metaal, hout en zelfs muren. Dat klinkt misschien wel spannend, maar maak je niet druk: acrylverf is erg gemakkelijk in het gebruik. Acrylverf is vanwege de heldere, verzadigde kleuren en veelzijdigheid heel populair en werd gebruikt door kunstenaars als Andy Warhol, Roy Lichtenstein en David Hockney.

Author

Kunstenares Rita Isaac is geboren in Portugal, waar ze schilderkunst studeerde aan de universiteit van Lissabon. Tegenwoordig werkt ze vanuit Londen en exposeert ze onder meer in Portugal, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Press  
 
Quote

 

 

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »