FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Do More Art: Inkt

Technieken, ideeën en inspiratie

Of je nu voor het eerst met inkt werkt of gewoon inspiratie zoekt, dit boek helpt je verder te komen met illustreren, schilderen en handletteren.
€18,00 Add to bag
Bridget Davies
Article number: 9789492938206
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Inkt is het eerste boek van een nieuwe reeks gericht op het maken van hedendaagse kunst met populaire mediums waaronder acryl, olie, potlood en gouache. De boeken staan bomvol schildertechnieken, creatieve ideeën en toepassingen en het plezier van het mixen met andere media. Dankzij de duidelijke aanwijzingen en inspirerende voorbeelden van hedendaagse kunstenaars geeft deze reeks je gegarandeerd de artistieke oppepper die je zoekt. Deze serie zal een beroep doen op artiesten van alle niveaus. Of je nu voor het eerst met inkt werkt of gewoon inspiratie zoekt, dit boek helpt je verder te komen met illustreren, schilderen en handletteren.

Author

Bridget Davies is beeldend kunstenaar. Haar werk maakt ze voornamelijk met inkt en wordt veel geëxposeerd in Londen en op belangrijke internationale kunstbeurzen. Bridget heeft samengewerkt met een aantal bekende merken, zoals Nordstrom, Anthropologie, J.Jill en Peek & Cloppenburg. Ook is haar werk vaak te zien in hotels, op cruiseschepen en in restaurants over de hele wereld. Ze woont in Kent, Verenigd Koninkrijk.

Press

"Een (uiteraard) geweldig geïllustreerd boek, met werk van een hele berg aan ervaren illustratoren en kunstenaars." – Grazia

Quote

"Een (uiteraard) geweldig geïllustreerd boek, met werk van een hele berg aan ervaren illustratoren en kunstenaars." – Grazia

Specs

ISBN: 978 90 6369 287 2
Author: Asterios Agkathidis
Format: paperback
Dimensions: 15 x 10.5 cm
Pages: 160

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »