FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Zwem mee met schildpad in de diepe zee!

Ga mee op reis met de zeeschildpad en ontdek elke centimeter van de oceaan, van het zonovergoten wateroppervlak tot de donkerste diepten.
€18,00 Add to bag
Catherine Barr & Brandon Keamey
Article number: 9789492938527
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Ga mee op reis met de zeeschildpad en ontdek elke centimeter van de oceaan, van het zonovergoten wateroppervlak tot de donkerste diepten. Ontdek in dit prachtige boek de vijf oceanen van onze planeet, maak kennis met de wezens die er leven en leer meer over de werking van hun fantastische onderwaterwereld. Van getijden en stromingen tot migratie en bescherming: zie de oceanen in actie en ontdek wat jij kunt doen om ze te redden.

Author

Na jarenlang campagne te hebben gevoerd voor Greenpeace, schrijft Catherine Barr bekroonde non-fictieboeken die vragen en gesprekken over het milieu oproepen.
Brendan Kearney verruilde zijn opleiding architectuur voor illustratie en heeft daar nooit spijt van gehad. Hij is gespecialiseerd in kinderboeken en kunst.

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN:
Author:
Format:
22x22
Pages: 0

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »