FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Word een SUPERCOOLE kunstenaar

20 kunstzinnige opdrachten geïnspireerd door grote kunstenaars

Dit boek is gevuld met aantrekkelijke uitdagingen om kinderen kunst beter te leren begrijpen.
€12,90 Add to bag
Henry Carroll & Rose Blake
Article number: 9789492938428
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Met dit fantastische, nieuwe boek word jij een supercoole kunstenaar. In dit geweldige boek vind je 20 spannende kunstuitdagingen, geïnspireerd op voorbeelden uit de echte kunstwereld, om zelf je eigen meesterwerken te kunnen maken. Breng je artistieke zelf in je naar boven en je schildert binnen de kortste keren als Jackson Pollock, schetst als Marcel Duchamp of creëert als Frida Kahlo!

Author

Henry Carroll studeerde fotografie aan de Royal College of Art in Londen en zijn werk is in de hele wereld te zien. Lesgeven aan beginnende fotografen van alle leeftijden heeft hem geïnspireerd tot het opzetten van frui.co.uk: een bedrijf dat is gespecialiseerd in fotografiecursussen, -vakanties en -evenementen. Zijn lessen zijn helder en vrij van jargon. Daarmee heeft hij het mysterie rondom digitale fotografie laten verdwijnen en heeft hij duizenden mensen geïnspireerd hun camera creatief te gebruiken.

Press

"Met dit fantastische, nieuwe boek word jij een supercoole kunstenaar." – CITYMOM

"Het lijkt heel eenvoudig, maar het is best lastig om iets met maar één lijn te tekenen. [...] En dat is het leuke aan dit boek." – DADA magazine

"We knutselen altijd al graag, maar steeds iets verzinnen om te doen samen is soms lastig. Ik vind de opdrachten daarom super leuk." – mamamosi.com

 
Quote

 

 

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »