FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ABOVE €20, ORDERS BEFORE 20.00 HRS ARE SHIPPED WITHIN 2 WORKING DAYS (MON-FRI)

Myth Match

Een magisch boek vol bijzondere fabeldieren

Creëer zelf nog meer wonderlijke wezens door de verschillende voor- en achterkanten van de mythische beesten in dit boek te combineren.
Good Wives and Warriors
0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Misschien ken je de unicorn en de griffin al, maar hoe zit het met de unifin?
Creëer zelf nog meer wonderlijke wezens door de verschillende voor- en achterkanten van de mythische beesten in dit boek te combineren. Met dit betoverende bestiarium kun je duizend fascinerende, magische en bijzondere creaties maken, zoals de wolpertinger, de bakeneko, de kraken en de qilin.

Author

Becky Bolton en Louise Chappell vormen sinds 2007 Good Wives en Warriors. Ze verdelen hun tijd tussen het ontwerpen van grootschalige installaties en het uitvoeren van ontwerpopdrachten voor bedrijven, waaronder Absolut Vodka, Tiger Beer, Swarovski, adidas, Chevrolet en Swatch. Hun werk is opgenomen in meerdere publicaties en boeken waaronder ICON Magazine, Wired Magazine en de Taschen boeken Illustration Now! 3 en Portraits. Ze zijn momenteel gevestigd in Londen.

Press

 

Quote

€ 18.00 - Available from September 2019

Specs

ISBN:
Author:
Format:
29x22.5
Pages: 48

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »