FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Hoe je een brood laat rijzen

En verliefd wordt op zuurdesem

Zuurdesembrood bakken moeilijk? Niet met dit boek! Stapsgewijze aanwijzingen om zelf thuis de meest heerlijke broden te bakken.
€15,50 Add to bag
Roly Allen
Article number: 9789492938350
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.

Author

Roly Allen bakte zijn eerste zuurdesembrood omdat hij dacht dat het moeilijk zou zijn en hij wel zin had in een uitdaging. Tot zijn grote verrassing bleek het ongelooflijk eenvoudig te zijn. Hij deelt zijn ervaringen en technieken door tegenwoordig als vrijwilliger in een gemeenschapsbakkerij te werken.

Press
"Een prachtig boek" – Franska

"Hij weet zijn liefde voor brood zeker door te geven." – Lauriekoek, blog

"Een echte aanrader en een fijn beginnersboek." – Xandra bakt brood, blog

"Mooi prijsje voor een heerlijk boek dat mij voor het eerst aan het bakken kreeg." – Bouillon magazine
Quote "Een prachtig boek" – Franska
Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »