€19,99
Add to cart
Do More Art: Potlood
Do More Art: Potlood
Do More Art: Potlood
Do More Art: Potlood
Do More Art: Potlood

Do More Art: Potlood

€19,99Incl. tax

Dit derde boek in de populaire serie Do More Art laat zien hoe het eenvoudigste schrijfgerei de sleutel kan zijn tot een heel universum van artistieke expressie.

  • Free shipping within the Netherlands

    On orders of 20 euros and more
  • Fast global delivery

    Next day in NL, 1-5 business days in Europe and US, other countries ASAP

Product description

Een originele benadering van kunst beoefenen, met een toegankelijke formule die de lezer in staat stelt de belangrijkste concepten snel en gemakkelijk te begrijpen.

Dit derde boek in de populaire serie Do More Art laat zien hoe het eenvoudigste schrijfgerei de sleutel kan zijn tot een heel universum van artistieke expressie. Van eenvoudig krabbelen en arceren tot zorgvuldig opgebouwde kunststukjes, meer dan een potloodje heb je niet nodig om geheel nieuwe werelden te creëren. Selwyn Leamy en Eve Blackwood verkennen de vele verschillende manieren waarop een potlood kan worden gebruikt: van arceren en vegen tot frottage en zelfs collage. Elke techniek wordt duidelijk uitgelegd en geïllustreerd met werk van enkelen van de grootste moderne potloodkunstenaars, waarmee ze voor eens en voor altijd aantonen dat het potlood echt machtiger is dan de pen.

Auteur
Kunstenaar Selwyn Leamy woont in Londen. Hij is medeoprichter van Frui, dat creatieve reizen organiseert, en heeft op de mooiste plekken ter wereld teken- en schilderlessen gegeven. Zijn landschappen zijn tentoongesteld in het VK en ook in Italië.

Eve Blackwood is het hoofd van de kunstafdeling van Hampton Court House School. Ze studeerde illustratie aan de Edinburgh College of Art en richtte zich vervolgens op animaties. Haar eindexamenfilm werd dat jaar vertoond tijdens het Edinburgh International Film Festival.

Reviews

0 reviews

Specifications

Author
Eve Blackwood, Selwyn Leamy
cover
Hardback
pages
128 pagina's
dimensions
21,6 x 16,8 cm
ISBN
9789492938725
Published

Specifications

Author
Eve Blackwood, Selwyn Leamy
cover
Hardback
pages
128 pagina's
dimensions
21,6 x 16,8 cm
ISBN
9789492938725
Published

Do More Art: Potlood

0 reviews

Review Do More Art: Potlood

Dit derde boek in de populaire serie Do More Art laat zien hoe het eenvoudigste schrijfgerei de sleu..

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agreeNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €20,00 and receive free shipping