FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

De wereld van Agatha Christie

Legpuzzel met 1000 stukjes in onze succesvolle ‘De wereld van...’-serie, met de wereldberoemde misdaadverhalen van Agatha Christie.
Agatha Christie Ltd, Ilya Milstein
Article number: 9789492938817
Availability: Out of stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Creëer de wereld van Agatha Christie en ontdek haar bekendste personages tijdens het maken van deze mysterieuze legpuzzels van 1000 stukjes.

Volg het spoor van moord, chantage en geheimzinnigheid, zoals gecreëerd door de koningin van de misdaadboeken. Reis tijdens het maken van deze mysterieuze legpuzzels van 1000 stukjes mee over de Nijl, in de Orient-Express en naar de salons van charmante Engelse cottages met Poirot, Miss Marple en andere beroemde personages. Inclusief een uitvouwbare poster met 60 bijzondere en briljante personages en aanwijzingen die samen De wereld van Agatha Christie vormen.

Author

Agatha Christie Limited (ACL) beheert wereldwijd de literaire en mediarechten van het werk van Agatha Christie en werd in 1955 door Christie zelf opgericht. Het wordt tegenwoordig geleid door Agatha Christies achterkleinzoon James Prichard. Ilya Milstein (illustrator)

Ilya Milstein is een grafisch kunstenaar die werd geboren in Milaan, opgroeide in Melbourne en tegenwoordig woont en werkt in New York. In 2018 won hij de ADC Young Guns.

Press

 

Quote

Available from June 2022 - €18,00

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »