FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

De geschiedenis van de aarde

Van de oerknal tot nu

Een visuele gids over ‘alles’, vanaf de oerknal en het ontstaan van het zonnestelsel tot aan de dag van vandaag.
€18,00 Add to bag
Anna Claybourne & Jan Van Der Veken
Article number: 9789492938435
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Van de oerknal en het ontstaan van de sterren via de evolutie van planten en dieren, de opkomst ondergang van dinosauriërs tot de eerste mensen, beschavingen, keizerrijken en technologie: dit ongelooflijke boek neemt je mee door de geschiedenis van... nou ja, van alles! Veertien spannende spreads nemen de lezer mee naar een wereld vol ontdekkingen. Elke fascinerende scène schetst een belangrijke ontwikkeling in het leven op aarde. Kleurrijk en mooi geïllustreerd en boordevol boeiende feiten en cijfers.

Author

Anna Claybourne is kinderboekenschrijfster en schreef non-fictieboeken over een
brede verscheidenheid van onderwerpen: wetenschap en technologie, computers, natuur, kunst en knutselen, geschiedenis, de paranormale wereld en archeologie.
Jan Van Der Veken is een Belgische kunstenaar die zijn unieke gevoel voor schoonheid gebruikt voor het maken van informatieve, indrukwekkende illustraties.

Press

"Kleurrijk en mooi geïllustreerd en boordevol boeiende feiten en cijfers." – CITYMOM

"Prachtig vormgegeven bladzijdes waarbij de essentie uit de periode helder en doeltreffend naar voren komt." – jufmaike.nl

 
Quote

"Prachtig vormgegeven bladzijdes waarbij de essentie uit de periode helder en doeltreffend naar voren komt." – jufmaike.nl

 

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »