FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Coole kikker race

Heb jij als eerste je buik vol van insecten?

Coole kikkerrace is een eenvoudig bordspel voor kinderen van 4 jaar en ouder. Lukt het om jouw kikker, al smikkelend en smullend van insecten, als eerste aan de overkant van het bord te krijgen?
€15,50 Add to bag
Maya Stepien
Article number: 9789492938473
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Coole kikker race is een eenvoudig bordspel voor kinderen van 4 jaar en ouder. Lukt het om jouw kikker, al smikkelend en smullend van insecten, als eerste aan de overkant van het bord te krijgen?

Kies je favoriete kikker en gooi met de insectendobbelsteen. Staat het insect dat je hebt gegooid in het vakje naast je? Verschuif je kikker dan naar dat vakje. Heb je geen insect gegooid, dan is de volgende speler aan de beurt. Staat er al een andere speler in het vakje? Jaag die dan gauw weg en stuur hem terug naar af! Deze Coole kikker race is een combinatie van slimmigheid en geluk en een erg leuk spel voor het hele gezin! Voor 2-4 spelers.

Author

Maya Stepien is een illustrator en grafisch ontwerper uit Amsterdam. Ze studeerde in 2012 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Press

"Een erg leuk spel voor het hele gezin" – Peuteren.nl

Quote

"Een erg leuk spel voor het hele gezin" – Peuteren.nl

Specs

ISBN:
Author:
Format:
22x22
Pages: 0

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »