FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Babydieren memoryspel

Test je geheugen en zoek de ouders en hun baby’s bij elkaar.
€18,00 Add to bag
Gerrard Gethings, Mike Unwin
Article number: 9789492938787
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Zoek de babydieren en hun ouders bij elkaar met dit schattige memoryspel, met foto’s van Gerrard Gethings

Ben jij de eerste die het biggetje en het varken kan vinden, de kitten en de poes, het kuiken en de eend? Zoek de babydieren en hun ouders bij elkaar. Het perfecte cadeau voor dierenvrienden van alle leeftijden. Dit spel bevat 50 kaarten met prachtige foto’s van dierenfotograaf Gerrard Gethings, plus een begeleidend boekje met informatie over alle dieren.

Author

Gerrard Gethings is dierenfotograaf en hondenliefhebber. Hij is bekend vanwege zijn karakteristieke dierenportretten. Hij heeft zich beziggehouden met gespecialiseerd in mode-, lifestyle- en dierenfotografie voor uiteenlopende cliënten als tijdschriften, tv en reclame. Mike Unwin is een bekroond schrijver van populair-natuurhistorische boeken voor kinderen en volwassenen. Hij schrijft voor The Daily Telegraph, The Times, BBC Wildlife, Travel Africa en ook voor de RSPB en het WNF. Ook Unwin fotografeert en op zijn reizen over de hele wereld fotografeert hij vogels en andere wilde dieren.

Press

 
 

Available from March 2022 - €18,00

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »