FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Auteursrecht voor Ontwerpers - eBook

Een onmisbaar naslagwerk voor iedere ontwerper.

In dit boek wordt uitgelegd hoe het auteursrecht precies werkt en waar je als creatieve maker op moet letten bij het maken van afspraken met beeldleveranciers en opdrachtgevers. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere ontwerper.
€19,99 Add to bag
Vincent van den Eijnde en Anouk Siegelaar
Article number: 9789063693633

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Wanneer geldt het auteursrecht, wat mag een opdrachtgever doen met je werk, hoe zit het met hergebruik en co-creatie, hoe kun je je creaties beschermen? Ontwerpers hebben beroepsmatig dagelijks met auteursrecht te maken, maar weten vaak niet precies wat hun eigen of andermans rechten zijn.

In dit boek wordt in begrijpelijke taal en met veel voorbeelden uitgelegd hoe het auteursrecht precies werkt en waar je als creatieve maker op moet letten bij het maken van afspraken met beeldleveranciers en opdrachtgevers. Daarnaast wordt ook ingegaan op aanverwante rechten waarmee ontwerpers in de praktijk te maken krijgen, zoals portret-, modellen- en merkenrecht. De auteurs zijn als juridisch adviseur verbonden (geweest) aan de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO en zijn daardoor als geen ander in staat in theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Het handboek is daarmee een onmisbaar naslagwerk voor iedere ontwerper.

Author

 

 

Press

 

Quote

eBook version

Specs

ISBN: 978 90 6369 363 3
Author: Vincent van den Eijnde, Anouk Siegelaar
Format: Ebook
Pages: 144

 
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »