FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Van wie is deze poep?

Een zoek- & vindspel

Welke vorm heeft wombatpoep? En van wie is de glinsterende poep? Test jouw dierenpoepkennis door elk dier met hun eigen poep te matchen.
€15,50 Add to bag
Aidan Onn, illustrations by Claudia Boldt
Article number: 9789492938084
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Welke vorm heeft wombatpoep? Welk dier poept groene poep? En van wie is de glinsterende poep? Test jouw dierenpoepkennis door elk dier met hun eigen poep te matchen. Als je alle 54 kaarten gekoppeld hebt, kun je ze omdraaien en nog een keer gebruiken om een geheugenspel te spelen. Inclusief een boekje met leuke feitjes over poep!

Author

Aidan Onn werd geboren in het Verenigd Koninkrijk maar groeide op in Hong Kong. Hij keerder terug naar het Verenigd Koninkrijk om design en filmproductie te studeren, en vestigde zich in Londen. 

Claudia Boldt is van origine Duits en woont in Los Angeles. Zij heeft de Booktrust Best New Illustrator prijs gewonnen. Haar favoriete dieren om te tekenen zijn teckels.

Press

"Is er iets grappiger dan poep als je een jaar of drie bent? Ons lijkt van niet. Dit is een spel en boek ineen." – Ouders van Nu

"Wederom ook een leuk memoryspel met grappige illustraties en fijne kleurtjes." – thethingswelike.nl

Quote

"Is er iets grappiger dan poep als je een jaar of drie bent? Ons lijkt van niet. Dit is een spel en boek ineen." – Ouders van Nu

Specs

ISBN: 978 90 6369 314 5
Author: Marc Andrews, Dr. van Leeuwen and Prof Dr. van Baaren
Design: andrews:degen
Format: Hardcover
Dimensions: 24.5 x 18 cm
Pages: 192

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »