FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Think Like an Adman, Don't Act Like One NL

Dit boek is voor iedereen die wil leren hoe je verleidt. Een geliefde, een collega, een klant, of zelfs een grote groep mensen. En wanneer je dit boek uit hebt, heb je geen reclamebureau meer nodig om het voor je te doen.
€14,99 Add to bag
David Snellenberg
Article number: 9789063696375
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Reclame is veel meer dan een tv-filmpje van dertig seconden. Het is alles wat je doet om mensen mee te nemen in ander gedrag, andere perspectieven of ander meningen. Je maakt de hele dag reclame. Voor jezelf, je bedrijf of je merk. Je ngo, je politieke partij of je school. Je buurt, je stad of je land. Op alle manieren die je je maar kunt voorstellen. Door verhalen te vertellen. Of door de feiten te verdraaien. Door sommige dingen er mooier uit te laten zien en andere lelijker. Door een alternatief te schetsen. Door mensen aan te moedigen, of ze juist te ontmoedigen. En het mooie van reclame maken is dat iedereen het doet. Maar slechts een enkeling is er goed in (kijk maar eens om je heen). Dit boek is voor iedereen die wil leren hoe je verleidt. Een geliefde, een collega, een klant, of zelfs een grote groep mensen. En wanneer je dit boek uit hebt, heb je geen reclamebureau meer nodig om het voor je te doen.

Author

David Snellenberg is creative director en copywriter. Hij is oprichter van DAWN, een Certified B Corp reclamebureau in Amsterdam.

Press

 

Quote

 

Also available in English

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »