FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Lijk jij op je kat?

Match de katten met hun baasjes

Koppel de katten aan hun mensen in dit hilarische kaartspel. De 50 kaarten in dit spel bevatten grappige foto’s van katten en hun eigenaren.
€18,00 Add to bag
Gerrard Gethings & Debora Robertson
Article number: 9789492938404
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Koppel de katten aan hun mensen in dit hilarische kaartspel. De 50 kaarten in dit spel bevatten grappige foto’s van katten en hun eigenaren. In het bijgaande boekje staan leuke teksten met informatie over 25 mensen en hun harige, beste vrienden. Maak het extra leuk door het als een spelletje Memory te spelen, met de afbeelding naar beneden. Degene met de meeste goede combinaties wint! Dit is het perfecte cadeau voor kattenliefhebbers en fans van Lijk jij op je hond?.

Author

Fotograaf Gerrard Gethings is beroemd om zijn karakteristieke dierenportretten. Hij heeft mode-, lifestyle- en dierenfotoreportages gemaakt voor tijdschriften, tv en advertenties.
Debora Robertson is als journalist, schrijver en redacteur gespecialiseerd in huiselijke onderwerpen: van voeding, huizen en tuinen tot moderne etiquette, honden en opruimen.

Press "Perfect cadeau voor kattenliefhebbers." – Veronica Magazine
 
Quote

"Perfect cadeau voor kattenliefhebbers." – Veronica Magazine

 

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »