€22,99
Add to cart
Visueel werken
Visueel werken
Visueel werken
Visueel werken
Visueel werken

Visueel werken

€22,99Incl. tax

Heb jij het visuele werken al omarmd? Visueel werken en tekenskills worden steeds belangrijker in onze zakelijke omgeving.

  • Free shipping within the Netherlands

    On orders of 20 euros and more
  • Fast global delivery

    Next day in NL, 1-5 business days in Europe and US, other countries ASAP

Product description

Heb jij het visuele werken al omarmd? Visueel werken en tekenskills worden steeds belangrijker in onze zakelijke omgeving. Een plaatje kan echt meer zeggen dan duizend woorden en visualisatie is voor bedrijven die hun zakelijke agility willen boosten, silo’s willen afbreken en hun klantbetrokkenheid willen vergroten een cruciaal onderdeel.

Het visualiseren van denkprocessen kan je helpen om complexe problemen op te lossen. Het zorgt ervoor dat teams en medewerkers op elkaars ideeën kunnen voortborduren, het bevordert samenwerkingen en het geeft een enorme boost aan co-creatie en innovatie. 'Visueel werken' helpt je om misvattingen over visuele technieken op het werk van tafel te vegen.

Je hebt van Gogh’s artistieke talent of Einsteins intelligentie niet nodig om de kracht van de visueel denken succesvol in te zetten voor jouw bedrijf. Met de juiste mindset en de eenvoudige skills zul je ervaren hoe snel je in staat bent om je eigen handschrift en stijl te ontwikkelen. Draag bij aan succesvolle zakelijke verandering door het inzetten van visuele communicatie.


Author

Willemien Brand heeft haar passie voor tekenen en design omgezet in haar levenswerk. Ze is cum laude afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Voordat ze de succesvolle design studios Buro BRAND en BRAND Business oprichtte werkte ze bij ATAG Keukentechniek als industrieel ontwerper. Ze is een voor aanstaand expert op haar vakgebied, en deelt samen met Buro BRAND haar passie voor visueel werken met bedrijven over de hele wereld.

Reviews

0 reviews

Specifications

Author
cover
paperback
pages
144 pages
dimensions
25 x 21 cm
ISBN
ISBN 978 90 6369 592 7
Published
2020-10

Preview

Specifications

Author
cover
paperback
pages
144 pages
dimensions
25 x 21 cm
ISBN
ISBN 978 90 6369 592 7
Published
2020-10

Visueel werken

0 reviews

Review Willemien Brand Visueel werken

Heb jij het visuele werken al omarmd? Visueel werken en tekenskills worden steeds belangrijker in on..

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agreeNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €20,00 and receive free shipping