FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Runen voor het moderne leven

Eeuwenoude waarzegkaart voor dilemma's van de 21e eeuw

Tips van eeuwenoude waarzegkaarten voor problemen die je nu hebt!
€15,50 Add to bag
Theresa Cheung & Camilla Perkins
Article number: 9789492938329
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Maak verbinding met je intuïtie. Runentekens vertegenwoordigen een zeer oud schrift en zijn hulpmiddelen om inzicht te krijgen in jezelf. Gebruik deze kaarten om meer betekenis in je leven te vinden en je intuïtie wakker te schudden. Deze runenkaarten zijn ontworpen voor hen die zoeken naar spiritualiteit en die gebruik willen maken van de praktische en psychologische wijsheid van het oude runenleggen. Via deze kaarten kun je weer met je intuïtie in contact komen en antwoorden en leiding in jezelf vinden. Met deze waarzegkaarten stimuleer je intuïtieve associaties. Elk runensymbool heeft een diepere betekenis en kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden.

Author

Theresa Cheung woont in Groot-Brittannië en bestudeert al 25 jaar dromen en spiritualiteit. Ze heeft twee bestsellers op haar naam die de top 10 van de Sunday Times hebben bereikt. Camilla Perkins is een illustratrice uit Brighton. Ze maakt haar herkenbare, zeer kleurrijke illustraties voor opdrachtgevers als BBC Good Food, Lenny Letter, The British Council en Penguin Books.

Press "De kaarten zijn duidelijk, stimuleren je intuïtie en zijn toe te passen op issues van nu. En het moet gezegd worden, de illustraties zijn beeldschoon." – Vriendin
Quote

"De kaarten zijn duidelijk, stimuleren je intuïtie en zijn toe te passen op issues van nu. En het moet gezegd worden, de illustraties zijn beeldschoon." – Vriendin

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »