FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Het Grote Dilemma Op Dinsdag-Spel: De Originele Editie

Het is simpel, je moet kiezen!

De makers van Het Grote Dilemma op Dinsdag-boek zijn terug! In dit geweldige spel met mooie illustraties en lachwekkende dilemma’s is er maar één echte regel: je MOET kiezen…
€15,00 Add to bag
Dilemma op Dinsdag
Article number: 9789063694463
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Een stroomschok krijgen als je hardop lacht óf je mond spoelen met zeep als je vloekt? Altijd bij een vreemde op schoot zitten in het openbaar vervoer óf één dag per week uit de vuilnisbak van de buren eten? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen!

De absurde dilemma’s van Dilemma op Dinsdag zijn in een sociaal en grappig kaartspel gegoten, dat je niet alleen laat lachen, maar ook zorgt voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is.

In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!

Het spel bestaat uit 60 helften van een dilemma waardoor het mogelijk is om meer dan 1000 verschillende dilemma’s te creëren. Het doel van het spel is, in beiden gevallen, om zo min mogelijk punten te scoren. 

Author Dilemma op Dinsdag is ontstaan toen zes vrienden zich verveelden op een verjaardag. Na uren te hebben gediscussieerd over onmogelijke dilemma's, besloten ze om een Facebookpagina op te starten zodat ze hun directe vrienden de dilemma's ook konden voorleggen. Inmiddels heeft de pagina 285.000 fans, zijn ze besproken in diverse media, krijgen ze plekken op festivals en blijft het aantal volgers op hun andere social media accounts alsmaar stijgen.
Press

"Om het spel kleurrijker en interessanter te maken, is er een selectie leuke illustraties bij de verschillende kaarten, die samen meer dan 1000 combinaties van dilemma's kunnen opleveren" – Design Week

"Vol met de gekste en moeilijkste dilemma's waar je uit moét kiezen. Leer jezelf en je vrienden beter kennen en krik meteen je dilemma-skills op. Je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst." –
CJP

"Leuk om met een groep te doen want het levert hilarische taferelen op." – TheThingsWeLike.nl

Quote

Also available in English

"Vol met de gekste en moeilijkste dilemma's waar je uit moét kiezen. Leer jezelf en je vrienden beter kennen en krik meteen je dilemma-skills op. Je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst." – CJP 

Specs

ISBN: 9789063694463
Author: Dilemma op Dinsdag
Format: 65 cards in a box
Dimensions: 9,8 x 13,3 x 4 cm
Pages: 65 cards

 
What do you want to do ?
New mail
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »