FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Het Grote Dilemma op Dinsdag-Spel: De Blije Editie

Het spel is simpel, je moet kiezen!

Je hebt een robot-butler óf je kunt in een dier naar keuze veranderen?? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! Dit keer tussen twee opties waar je BLIJ van wordt.
€15,00 Add to bag
Dilemma op Dinsdag
Article number: 9789063695576
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Je hebt een robot-butler óf je kunt in een dier naar keuze veranderen? je hebt een magische kraan waar alle dranken naar keuze uit komen OF als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! Dit keer tussen twee opties waar je BLIJ van wordt.

Voor deze blije editie van het Dilemma op Dinsdag-spel zijn de beste positieve dilemma’s geselecteerd, die je niet alleen laten lachen, maar ook nog zorgen voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is. In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!

Author

Dilemma op Dinsdag is ontstaan toen zes vrienden zich verveelden op een verjaardag. Na uren te hebben gediscussieerd over onmogelijke dilemma's, besloten ze om een Facebookpagina op te starten zodat ze hun directe vrienden de dilemma's ook konden voorleggen. Inmiddels heeft de pagina 285.000 fans, zijn ze besproken in diverse media, krijgen ze plekken op festivals en blijft het aantal volgers op hun andere social media accounts alsmaar stijgen.

Press

"Het ultieme cadeau" – Girlscene

"Het is niet alleen een slim spel om plezier te hebben met vrienden, maar ook een manier voor introspectie en het creëert een impuls voor contemplatief denken." – ATRIUM

"Leuk om met een groep te doen want het levert hilarische taferelen op." – TheThingsWeLike.nl

Quote

Also available in English

Specs

 

 
What do you want to do ?
New mail
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »