FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Reddende engelen

Verwelkom de wijsheid van de engelen in je leven. Met deze set van 44 engelenkaarten met helende krachten bereik je je doelen en word je de beste versie van jezelf.
€18,00 Add to bag
Theresa Cheung, Natalie Foss
Article number: 9789492938770
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Verwelkom de wijsheid van de engelen in je leven. Met deze set van 44 engelenkaarten met helende krachten van de succesvolle auteur Theresa Cheung, bereik je je doelen en word je de beste versie van jezelf.

Engelen staan voor pure energie en het potentieel van goedheid, schoonheid en waarheid in ons allen. Theresa Cheung stelt de engelen voor aan een modern publiek, zodat wij kunnen profiteren van hun wijsheid. Roep de energie van de Engel van de Tranen aan wanneer je met verdriet te maken hebt, de Engel van de Communicatie als je contact zoekt met geliefden, of de Engel van de Creativiteit als je inspiratie voor een nieuw project nodig hebt. Kies simpelweg een kaart voor een dagelijks advies, leg de kaarten op tafel om ze samen te bekijken of stuur een beschermengel naar een vriend(in). Laat het licht binnen en laat de energie stromen, en de engelen zullen je helpen bij wat er werkelijk toe doet.

Author

Theresa Cheung werkt en woont in het Verenigd Koninkrijk en onderzoekt en schrijft al 25 jaar lang over dromen en spiritualiteit. Ze heeft talloze titels geschreven over deze onderwerpen, zoals A to Z Dream Dictionary (2006) en 21 Rituals to Change Your Life (2017).

Press

 

Quote

Available from May 2022 - €18,00

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »