€18,50
Add to cart
Reddende engelen

Reddende engelen

€18,50Incl. tax

Verwelkom de wijsheid van de engelen in je leven. Met deze set van 44 engelenkaarten met helende krachten bereik je je doelen en word je de beste versie van jezelf.

  • Free shipping within the Netherlands

    On orders of 20 euros and more
  • Fast global delivery

    Next day in NL, 1-5 business days in Europe and US, other countries ASAP

Product description

Verwelkom de wijsheid van de engelen in je leven. Met deze set van 44 engelenkaarten met helende krachten van de succesvolle auteur Theresa Cheung, bereik je je doelen en word je de beste versie van jezelf.

Engelen staan voor pure energie en het potentieel van goedheid, schoonheid en waarheid in ons allen. Theresa Cheung stelt de engelen voor aan een modern publiek, zodat wij kunnen profiteren van hun wijsheid. Roep de energie van de Engel van de Tranen aan wanneer je met verdriet te maken hebt, de Engel van de Communicatie als je contact zoekt met geliefden, of de Engel van de Creativiteit als je inspiratie voor een nieuw project nodig hebt. Kies simpelweg een kaart voor een dagelijks advies, leg de kaarten op tafel om ze samen te bekijken of stuur een beschermengel naar een vriend(in). Laat het licht binnen en laat de energie stromen, en de engelen zullen je helpen bij wat er werkelijk toe doet.

Auteur
Theresa Cheung werkt en woont in het Verenigd Koninkrijk en onderzoekt en schrijft al 25 jaar lang over dromen en spiritualiteit. Ze heeft talloze titels geschreven over deze onderwerpen, zoals A to Z Dream Dictionary (2006) en 21 Rituals to Change Your Life (2017).

 

Reviews

0 reviews

Specifications

Author
Theresa Cheung, Natalie Foss
cover
doosje met kaarten
pages
44 kaarten
dimensions
15,9 x 11,9 cm
ISBN
9789492938770
Published

Specifications

Author
Theresa Cheung, Natalie Foss
cover
doosje met kaarten
pages
44 kaarten
dimensions
15,9 x 11,9 cm
ISBN
9789492938770
Published

Reddende engelen

0 reviews

Review Reddende engelen

Verwelkom de wijsheid van de engelen in je leven. Met deze set van 44 engelenkaarten met helende kra..

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agreeNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €20,00 and receive free shipping