Free shipping within the Netherlands on orders of 20 euros and more
Menu
0
€19,99
Add to cart
Lick it -  The way you experience food (NL)
Lick it -  The way you experience food (NL)
Lick it -  The way you experience food (NL)
Lick it -  The way you experience food (NL)
Lick it -  The way you experience food (NL)

Lick it - The way you experience food (NL)

€19,99Incl. tax

Aan de hand van 32 unieke voedsel-'çhallenges' verspreid over 22 hoofdstukken, word je op een speelse manier uitgedaagd om anders naar jouw eten te kijken.

  • Free shipping within the Netherlands

    On orders of 20 euros and more

Product description

Veel mensen denken dat eten alleen maar gaat over lekker koken, diëten of over duurzaamheid. Maar uiteindelijk komt het erop neer dat eten over jou gaat. Alleen jìj kan besluiten dat je die wilde aardbei plukt en in je mond stopt en het daarmee eten maakt.

LICK IT is een gids. Een boek dat je mee op reis neemt om de magische en creatieve relatie tussen eten en onszelf te ontdekken. Het boek zit vol verhalen die je helpen om eten op nieuwe manieren te zien, interviews met mensen die eten op een andere manier onderzoeken en echte challenges die je uitdagen om anders met eten om te gaan.

Kijk, een kookboek staat ook vol met challenges maar die heten recepten. Waarom geen boek dat je helpt om eten in een ander licht te zien? Door te doen en te experimenteren smeed je een nieuwe relatie tussen jou en je eten.

*This is the Dutch version of the book / Dit is de Nederlandse versie van het boek

Auteur
Marije Vogelzang is een pionier op het gebied van 'food design' en wordt gezien als de eerste ontwerper die zich richtte op voedsel als een medium. Haar vroege werk draaide om voedselinstallaties en experimentele diners, waarmee ze experimentele restaurants in heel Nederland opende. In 2008 publiceerde ze haar eerste boek, EAT LOVE, dat de eerste 10 jaar van haar schitterende carrière besloeg.

Haar werk blijft 'food design' veranderen en uitbreiden en wordt wereldwijd erkend. Naast het geven van conferenties over haar werk over de hele wereld, was ze volgens Fast Company's Top 100 een van de meest creatieve mensen in het bedrijfsleven en was ze finalist van de World Technology Awards in de ontwerpsectie.

Marije was van 2014-2022 hoofd van de afdeling FOOD NON FOOD van de Design Academy Eindhoven. Velen beschouwen Vogelzang als een ‘Grand dame’ op het gebied van eetdesign (De Volkskrant) vanwege haar voortdurende bijdragen en innovaties op dit gebied.

Reviews

0 reviews

Specifications

Author
Marije Vogelzang
cover
Paperback
pages
224
dimensions
215 x 140 x 27 mm
ISBN
ISBN: 9789063696566

Specifications

Author
Marije Vogelzang
cover
Paperback
pages
224
dimensions
215 x 140 x 27 mm
ISBN
ISBN: 9789063696566

Lick it - The way you experience food (NL)

0 reviews

Review Marije Vogelzang Lick it - The way you experience food (NL)

Aan de hand van 32 unieke voedsel-'çhallenges' verspreid over 22 hoofdstukken, word je op een speel..

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agreeNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €20,00 and receive free shipping