FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Do More Art: Potlood

Dit derde boek in de populaire serie Do More Art laat zien hoe het eenvoudigste schrijfgerei de sleutel kan zijn tot een heel universum van artistieke expressie.
€18,00 Add to bag
Eve Blackwood, Selwyn Leamy
Article number: 9789492938725
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Een originele benadering van kunst beoefenen, met een toegankelijke formule die de lezer in staat stelt de belangrijkste concepten snel en gemakkelijk te begrijpen.

Dit derde boek in de populaire serie Do More Art laat zien hoe het eenvoudigste schrijfgerei de sleutel kan zijn tot een heel universum van artistieke expressie. Van eenvoudig krabbelen en arceren tot zorgvuldig opgebouwde kunststukjes, meer dan een potloodje heb je niet nodig om geheel nieuwe werelden te creëren. Selwyn Leamy en Eve Blackwood verkennen de vele verschillende manieren waarop een potlood kan worden gebruikt: van arceren en vegen tot frottage en zelfs collage. Elke techniek wordt duidelijk uitgelegd en geïllustreerd met werk van enkelen van de grootste moderne potloodkunstenaars, waarmee ze voor eens en voor altijd aantonen dat het potlood echt machtiger is dan de pen.

Author

Kunstenaar Selwyn Leamy woont in Londen. Hij is medeoprichter van Frui, dat creatieve reizen organiseert, en heeft op de mooiste plekken ter wereld teken- en schilderlessen gegeven. Zijn landschappen zijn tentoongesteld in het VK en ook in Italië.

Eve Blackwood is het hoofd van de kunstafdeling van Hampton Court House School. Ze studeerde illustratie aan de Edinburgh College of Art en richtte zich vervolgens op animaties. Haar eindexamenfilm werd dat jaar vertoond tijdens het Edinburgh International Film Festival.

Press

 

Quote

Available from April 2022 - €18,00

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »