FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ABOVE €20, ORDERS BEFORE 20.00 HRS ARE SHIPPED WITHIN 2 WORKING DAYS (MON-FRI)

Bruis

Fermenteer zelf natuurlijk bruisende, gezonde en non-alcoholische drankjes

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, of een dorstlessende waterkefir. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis.
Barbara Serulus & Elise van Iterson
Article number: 9789063695538
Availability: Out of stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass. Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.

Author

Elise van Iterson tekent voor verschillende bladen en kranten, zoals Vrij Nederland, ELLE Eten, Trouw en Hollands Maandblad. Daarnaast werkt ze als chef in restaurant Bureau in Amsterdam. Eerder werkte ze in o.a. Marius/Worst, Choux en Aan de Amstel. Barbara Serulus werkt als culinair journalist voor De Standaard Magazine en Knack Weekend. Daarnaast werkt ze als chef in Table Dance in Antwerpen.Verder is ze mede-oprichter van het culinaire projectbureau Alle Dagen Honger.

Press

 

Quote

 € 17.99 - Available from November 2019

Specs

 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »