FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Katten in kunstwerken

Dit boek laat een selectie zien van de kat als kunstonderwerp, van schilderijen tot beelden, de kat is een geliefd onderwerp!
€15,50 Add to bag
Angus Hyland & Caroline Roberts
Article number: 9789492938299
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Katten worden al sinds de oudheid vereerd door kunstenaars vanwege hun schoonheid, gratie, onafhankelijkheid en mysterieuze sfeer. Gedomesticeerd, maar met een vleugje wild over hen, delen ze onze huizen en fascineren ze ons eindeloos. Katten in kunstwerken is een coole en eigenzinnige verzameling van katachtige kunst en illustraties van kunstenaars uit de hele wereld. Doorsneden door de illustraties zijn korte teksten over de kunstenaars en hun onderwerpen. Prachtig ontworpen en verpakt, zal het boek kattenliefhebbers van alle leeftijden aanspreken.

Author

Angus Hyland is een vennoot bij Pentagram Design London. Zijn werk voor Laurence King omvat onder meer The Picture Book (2010, met Steven Bateman), Symbol (2011) en The Purple Book (2013). Caroline Roberts is journalist en auteur en schrijft voornamelijk over grafische kunst. Ze is coauteur van New Book Design, Cut & Paste: 21st-Century Collage en recentelijk 50 Years of Illustration. Ze is tevens de oprichter van het tijdschrift Grafik.

Press "De kattenliefhebber die zoekt naar een prachtig vormgegeven bladerboekje met heel veel starende groene ogen, pluizige vachten, misprijzende blikken en omhooggestoken staarten, is hier echter absoluut aan het juiste adres." – Friesch Dagblad

"Prachtig ontworpen en verpakt, een leuk cadeau voor kattenliefhebbers van alle leeftijden." – Beau Monde

"Een zeer welkome toevoeging aan de eindeloze rij kattenboeken." – Museum Tijdschrift
Quote "Prachtig ontworpen en verpakt, een leuk cadeau voor kattenliefhebbers van alle leeftijden." – Beau Monde
Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »