FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

De emotiebox

Leer je gevoelens beter te begrijpen

Leer je emoties beter kennen met deze speelkaarten!
€18,00 Add to bag
Tiffany Watt Smith & Therese Vandling
Article number: 9789492938220
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Hoe voel je je nu écht? Word je gek van verlangen? Draait je maag zich om van angst? Ontdek gevoelens waarvan je nooit hebt geweten dat je ze had. Vind nieuwe betekenissen in vertrouwde emoties en krijg verrassende inzichten in hoe je je voelt. Benader je gevoelens op een grafische manier. Kies een categorie die aansluit bij de emotie die je voelt. Pak een kaart die je visueel het meest aanspreekt en draai de kaart om voor het verhaal achter het woord. Je ontdekt gevoelens waarvan je niet wist dat je ze had en vindt nieuwe betekenissen achter bekende emoties. Krijg een verrassend inzicht in waarom je je voelt zoals je je voelt.

Author

Therese Vandling (1980, Zweden) werkt als zelfstandig grafisch ontwerper in Londen en heeft hart voor drukwerk en de uitgeverswereld. Ze heeft tien jaar ervaring met boekontwerp, runt een eigen designstudio en is een van de oprichters van de experimentele zeefdrukstudio Heretic/Spectral Nation.

Tiffany Watt Smith werkt via een onderzoeksbeurs van de Wellcome Trust aan het Queen Mary Centre for the History of Emotions aan de universiteit van Londen en geeft les aan de School of English and Drama. In 2014 werd ze door de BBC uitgeroepen tot New Generation Thinker, en voor ze aan haar academische carrière begon, was ze werkzaam als theaterregisseur.

Press  
 
Quote

 

 

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »