FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Wie loopt hier?

Een leuk en eenvoudig spel om met het hele gezin te spelen, en een geweldige manier voor kinderen om over dieren te leren.
€18,00 Add to bag
Marcel George
Article number: 9789492938749
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Een leuk en eenvoudig spel om met het hele gezin te spelen, en een geweldige manier voor kinderen om over dieren te leren.

Laat zien hoe goed jij bent in spoorzoeken met dit vrolijke combinatiespel, een vervolg op de bestseller Dier & Sporen. Het doel is om 25 sporen te koppelen aan de dieren die ze maken. Waar het originele spel luipaarden en maki’s bevatte voor een leunstoelsafari, bestaat deze versie alleen uit dieren die je ook echt in het wild bij jou in de buurt kunt vinden! Oké, er zitten een paar leuke dieren bij waarvoor je misschien op een exotische plek moet wonen, maar de meeste zijn goed te vinden. Leer tijdens het spelen de sporen herkennen en probeer ze daarna in het wild te vinden!

Author

Marcel George is een in Londen gevestigde freelance illustrator die gespecialiseerd is in aquarel. Zijn werk voor Laurence King omvat Cat Bingo, Dogs & Puppies, Match a Track en Pick a Flower.

Press

 

Quote

Available from May 2022 - €18,00

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »