FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Open Kaart

Een vragenspel voor verschillende generaties

Open Kaart brengt je in gesprek met een andere generatie!
€15,00 Add to bag
Een van de jongens
Article number: 9789063695743
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
Content

Een praatje bij de koffiemachine met een nieuwe collega is voor velen eenvoudig. Een diepgaand gesprek voeren met iemand die je niet kent, is veel moeilijker. Helemaal als diegene de helft van jouw leeftijd is, of twee keer zo oud.

Open Kaart bestaat uit zestig kaarten met gespreksstarters die het gesprek tussen verschillende generaties op gang brengen. Met vragen uit 3 verschillende categorieën heb je in een mum van tijd een goed gesprek. Je kunt dit spel met 2 of meerdere mensen spelen, het is helemaal aan jou.

Je kunt de vragen willekeurig stellen of beantwoorden om een gesprek te beginnen met wie je maar wilt of de spelregels gebruiken als je wat meer begeleiding nodig hebt. Er is echter één ding dat je altijd in gedachten moet houden, wat er ook aan tafel ter sprake komt, blijft daar!

Author De originele versie van dit spel is ontstaan nadat de makers van een Nederlandse documentaire ‘Een nieuwe morgen’ anderhalf jaar meekeken bij een project in een verzorgingstehuis waar jongeren kwamen wonen. Zij kwamen met het idee hun bevindingen in een spelvorm te gieten dat verschillende generaties zou kunnen helpen een goed gesprek met elkaar aan te gaan.
Press  
"Met het kaartspel Open Kaart krijgen jullie bijzondere gesprekken. Dat wordt een leuk avondje!" – Vriendin

 "Leuk voor gesprekspartners van verschillende generaties." – Kek Mama

"Oorspronkelijk werd het spel gemaakt om een gesprek op gang te brengen tussen mensen van verschillende generaties. Maar ik denk dat dit spel voor iedereen boeiend is." – TheThingsWeLike.nl
Quote

Also available in English

"Met het kaartspel Open Kaart krijgen jullie bijzondere gesprekken. Dat wordt een leuk avondje!" – Vriendin

Specs

ISBN: 978 90 6369  468 5
Author: Koos de Wilt
Concept: buro van Ons
Format: Paperback with flaps
Dimensions: 18 x 14,5 cm
Pages: 160

 
To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »