FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Met de hond op stap

Plezier voor het hele gezin: één grote puzzel met stukjes in twee verschillende groottes waardoor puzzelaars van verschillende leeftijden samen aan dezelfde puzzel kunnen werken.
€18,00 Add to bag
Melissa Lee Johnson
Article number: 9789492938756
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Plezier voor het hele gezin: een puzzel met stukjes in twee verschillende groottes waardoor puzzelaars van verschillende leeftijden samen aan dezelfde puzzel kunnen werken.

Een vernieuwend en nieuw format waarbij, dankzij de stukjes in twee verschillende groottes, puzzelaars van verschillende leeftijden samen aan dezelfde puzzel kunnen werken. Een deel met grotere stukken wordt samengevoegd met een deel met kleinere stukjes. Ouders en kleine kinderen kunnen samen de uitdaging aangaan én beiden genieten van het gezamenlijk iets doen!

Author

Melissa Lee Johnson is een bekroond kunstenaar, illustrator en grafisch ontwerper, gevestigd in Tucson, Arizona. Ze studeerde Studio Art in Milwaukee en ontving in 2020 de prijs voor Excellence in Advertising.

Press

 

Quote

 

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »