FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Love Oracles

Advies van 50 beroemde charmeurs over lust & liefde

Verander je liefdesleven, raadpleeg de orakels!
€18,00 Add to bag
Anna Higgie
Article number: 9789492938169
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Verander je liefdesleven, raadpleeg de orakels! Kies een kaart om liefdesadvies (en enkele tips voor in de slaapkamer) te krijgen die zijn geïnspireerd op de levens van deze vijftig beroemde charmeurs – van de meest hedonistische figuren tot de tederste minnaars.

Kies een kaart om de orakels te raadplegen voor advies over onenightstands, liefdesrelaties en familie en vrienden. Vraag je jezelf af welke kwaliteiten het belangrijkst zijn om te zoeken in een partner voor de lange termijn? Krijg begeleiding van Jane Austen. Verlang je ernaar dat iemand aan je voeten ligt? Vraag Casanova om hulp. En als je nieuwsgierig bent om iets nieuws in de slaapkamer uit te proberen? Markies de Sade heeft misschien jouw antwoord.

Author

Freelance illustrator Anna Higgie woont en werkt in Bristol, Verenigd Koninkrijk. Tot haar klanten behoren de Britse Vogue, Vanity Fair, Converse, the Guardian en de Financial Times.

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN:
Author:
Format:
29x22.5
Pages: 48

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »