FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Lijk jij op je hond?

Match de honden met hun baasjes

De band tussen mens en hond gaat verder dan het uiterlijk. Geen wonder dat we vaak dezelfde eigenschappen hebben en soms zelfs op onze trouwe viervoeters lijken.
€18,00 Add to bag
Gerrard Gethings
Article number: 9789492938046
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Ben jij een trouwe labrador of een eigenwijze teckel? Een mollige mopshond of een speelse spaniël? De band tussen mens en hond gaat verder dan het uiterlijk. Geen wonder dat we vaak dezelfde eigenschappen hebben en soms zelfs op onze trouwe viervoeters LIJKEN! Zoek de baasjes en hun harige vriendjes bij elkaar en test je geheugen met dit leuke memoryspel, dat bestaat uit vijftig kaartjes met hilarische foto’s van mensen en hun viervoetige dubbelgangers.

Author

Gerrard Gethings is een fotograaf en hondenliefhebber bekend om zijn karaktervolle portretten van dieren. Hij is mode, lifestyle en dierenfotograaf voor een breed scala aan klanten. Mark Edmonds is een freelance schrijver en journalist. Voorheen was hij redacteur van het tijdschrift van de The Sunday Times.

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN: 978 94 9293 800 8
Author: Catharine Slade-Brooking
Format: Paperback
Dimensions: 23 x 19 cm
Pages: 160

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »