FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Het sprookjes memoryspel

Match 3 kaarten & vertel het verhaal

Het sprookjes memoryspel is het nieuwste spel in onze populaire memoryreeks. Zoek in dit nieuwe sprookjesmemoryspel je favoriete sprookjesfiguren en de voorwerpen die erbij horen bij elkaar.
€18,00 Add to bag
Yeji Yun & Anna Claybourne
Article number: 9789492938541
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Het sprookjes memoryspel is het nieuwste spel in onze populaire memoryreeks. Zoek in dit nieuwe sprookjesmemoryspel je favoriete sprookjesfiguren en de voorwerpen die erbij horen bij elkaar. Verzamel de drie dingen die bij elkaar horen en maak een verhaaltje: Assepoester + pompoenkoets + glazen muiltje.

Weet jij nog wie bang is voor de grote boze wolf? En wat was ook alweer het verhaal van de drie beertjes? Jonge kinderen vinden het heel leuk om de kaartjes van het sprookje bij elkaar te zoeken. Ervaren vertellers kunnen er een spannend geheugenspel van maken door te onthouden waar de drie stukken ook alweer liggen. De schitterende doos bevat 15 sprookjes, met illustraties van Yeji Yun en verteld door Anna Claybourne. 

Author

Yeji Yun is een illustrator uit Seoul, Zuid-Korea. Sinds haar afstuderen aan de Kingston University in Londen heeft ze verschillende internationale klanten, waaronder Nike en Apple.
Anna Claybourne is kinderboekenschrijver. Haar meest recente titels zijn De geschiedenis van de aarde en The Mermaid Atlas (beide uitgegeven door Laurence King).

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN:
Author:
Format:
22x22
Pages: 0

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »