FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ABOVE €20, ORDERS BEFORE 20.00 HRS ARE SHIPPED WITHIN 2 WORKING DAYS (MON-FRI)

Droomdecoder

Droom jij weleens dat je vliegt? Of dat je wordt achtervolgd? En word je dan wakker met de vraag ‘wat betekende dat’? Droomdecoder geeft je inzichten in wat deze dromen betekenen.
€18,00 Add to bag
Theresa Cheung, illustrations by Harriet Lee-Merrion
Article number: 9789492938152
Availability: In stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Droom jij weleens dat je vliegt? Of dat je wordt achtervolgd? En word je dan wakker met de vraag ‘wat betekende dat’? Droomdecoder bevat 60 kaarten van de meest voorkomende dromen en legt uit wat je onderbewustzijn je probeert te vertellen. Vanaf nu kun je deze kaarten gebruiken om de verborgen betekenis van deze dromen te ontdekken en diepgewortelde vragen en zorgen die in de droom zijn verankerd op te lossen. Op elke kaart staat een prachtige illustratie met op de andere kant de betekenis van deze droom. In het doosje zit ook een boekje met uitleg over hoe je deze kaartenset kunt gebruiken.

Author

Theresa Cheung werkt en woont in het Verenigd Koninkrijk en onderzoekt en schrijft al 25 jaar lang over dromen en spiritualiteit. Ze heeft talloze titels geschreven over deze onderwerpen, zoals A to Z Dream Dictionary (2006) en 21 Rituals to Change Your Life (2017). Harriet Lee-Merrion is een illustrator uit Bristol. Haar werk is verschenen in publicaties zoals de New York Times, Washington Post en The Guardian.

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN:
Author:
Format:
29x22.5
Pages: 48

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »