FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Droomdecoder

Droom jij weleens dat je vliegt? Of dat je wordt achtervolgd? En word je dan wakker met de vraag ‘wat betekende dat’? Droomdecoder geeft je inzichten in wat deze dromen betekenen.
€18,00 Add to bag
Theresa Cheung, illustrations by Harriet Lee-Merrion
Article number: 9789492938152
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Droom jij weleens dat je vliegt? Of dat je wordt achtervolgd? En word je dan wakker met de vraag ‘wat betekende dat’? Droomdecoder bevat 60 kaarten van de meest voorkomende dromen en legt uit wat je onderbewustzijn je probeert te vertellen. Vanaf nu kun je deze kaarten gebruiken om de verborgen betekenis van deze dromen te ontdekken en diepgewortelde vragen en zorgen die in de droom zijn verankerd op te lossen. Op elke kaart staat een prachtige illustratie met op de andere kant de betekenis van deze droom. In het doosje zit ook een boekje met uitleg over hoe je deze kaartenset kunt gebruiken.

Author

Theresa Cheung werkt en woont in het Verenigd Koninkrijk en onderzoekt en schrijft al 25 jaar lang over dromen en spiritualiteit. Ze heeft talloze titels geschreven over deze onderwerpen, zoals A to Z Dream Dictionary (2006) en 21 Rituals to Change Your Life (2017). Harriet Lee-Merrion is een illustrator uit Bristol. Haar werk is verschenen in publicaties zoals de New York Times, Washington Post en The Guardian.

Press

"Naast dat het fijn kan zijn om een betekenis achter vaak terugkomende, nare of rare dromen te achterhalen, zijn deze kaarten ook vooral een cadeautje voor het oog. Leuk voor op je nachtkastje!" – Bedrock

"Droomdecoder biedt een oplossing, met zestig kaarten waarop de meest voorkomende dromen worden uitgelegd. Toch wel handig, om te analyseren wat je onderbewuste je probeert te zeggen." – Grazia

Quote

"Leuk voor op je nachtkastje!" – Bedrock

Specs

ISBN:
Author:
Format:
29x22.5
Pages: 48

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »