FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

De groene lunchbox

60 recepten met originele illustraties en foto’s in mooie, moderne verpakking.
€18,00 Add to bag
Becky Alexander, Sally Caulwell & Issy Croker
Article number: 9789492938718
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

De groene lunchbox is een boek met 60 heerlijke, gezonde, vegetarische en vegan lunchgerechten, waarmee je in je lunchpauze een bijdrage kunt leveren aan het redden van de aarde.

Ook door slechts een paar keer per week je lunch zelf te bereiden bespaar je geld, verpakkingsmateriaal en kostbare tijd. Ontdek eenvoudige, korte recepten voor warme lunches, soepen, salades, wraps en snacks, waarvoor je over het algemeen heel gewone ingrediënten kunt gebruiken, zowel vers als uit je voorraadkast. Maak kliekjes op, bereid grotere hoeveelheden en ontdek slimme en duurzame manieren om je lunch te verpakken (en op te eten).

Author

Becky Alexander is een ervaren kookboekenschrijfster, culinair auteur en columnist, lid van The Guild of Food Writers en mede-auteur van het kookboek Packed. Ze ontwikkelt en schrijft recepten die gericht zijn op duurzaamheid, zero waste, en de vegetarische en vegan keuken. Volg Becky op @thelocalfoodie.

Press

 

Quote

 

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »