€15,99
Add to cart
Bomen kwartet
Bomen kwartet
Bomen kwartet
Bomen kwartet
Bomen kwartet

Bomen kwartet

€15,99Incl. tax

Laat je inspireren door de natuur met dit kaartspel voor alle leeftijden. Zoek de verschillende onderdelen van een boom bij elkaar: het blad, de bloesem, de vrucht en de boom zelf.

  • Free shipping within the Netherlands

    On orders of 20 euros and more
  • Fast global delivery

    Next day in NL, 1-5 business days in Europe and US, other countries ASAP

Product description

Laat je inspireren door de natuur met dit kaartspel voor alle leeftijden. Zoek de verschillende onderdelen van een boom bij elkaar met Bomen kwartet: het blad, de bloesem, de vrucht en de boom zelf.

Ontdek elf prachtige bloeiende en vruchtgevende bomen aan de hand van Ryuto Miyake's verbluffend mooie, gedetailleerde illustraties. Tony Kirkham, het hoofd van het Arboretum van de koninklijke botanische tuin in het Engelse Kew, heeft elke boom voorzien van informatie. Ontdek wie van je vrienden het meest weet over de natuur! Neem de tijd om de verschillende onderdelen te ontdekken en kijk of je de bomen in je omgeving herkent! Dit inspirerende spel stimuleert je om de natuur en alle onderdelen van de prachtigste bomen ter wereld beter te leren kennen.

Author

Ryuto Miyake is een illustrator en grafisch ontwerper uit Tokio, en heeft veel interesse in vogels. Tony Kirkham is een Britse botanicus en plantenverzamelaar. Sinds 1978 is hij werkzaam bij de Royal Botanic Gardens, Kew; waar hij in 2001 hoofd van het arboretum werd.

Reviews

0 reviews

Specifications

Author
R. Miyake and T. Ryuto
cover
doosje met kaarten
pages
44 kaarten
dimensions
11,5 x 9 cm
ISBN
978 94 929 3853 4
Published

Specifications

Author
R. Miyake and T. Ryuto
cover
doosje met kaarten
pages
44 kaarten
dimensions
11,5 x 9 cm
ISBN
978 94 929 3853 4
Published

Bomen kwartet

0 reviews

Review Bomen kwartet

Laat je inspireren door de natuur met dit kaartspel voor alle leeftijden. Zoek de verschillende onde..

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agreeNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €20,00 and receive free shipping