€34,99
Add to cart
Accountable Conceptdenken
Accountable Conceptdenken
Accountable Conceptdenken
Accountable Conceptdenken
Accountable Conceptdenken
Accountable Conceptdenken

Accountable Conceptdenken

€34,99Incl. tax

Een goed concept biedt toegevoegde waarde. Een concept, ook wel de zogenaamde kapstok genoemd, opent allerlei mogelijkheden en kansen en zorgt ervoor dat keuzes maken makkelijk wordt. Hoe ontwikkel je een concept?

  • Free shipping within the Netherlands

    On orders of 20 euros and more
  • Fast global delivery

    Next day in NL, 1-5 business days in Europe and US, other countries ASAP

Product description

 

Een goed concept biedt toegevoegde waarde. Een concept, ook wel de zogenaamde kapstok genoemd, opent allerlei mogelijkheden en kansen en zorgt ervoor dat keuzes maken makkelijk wordt. Hoe ontwikkel je een concept? En hoe maak je deze toegevoegde waarde zichtbaar, voelbaar en herkenbaar?

Het is voor het creëren van onderscheidend vermogen van belang dat ontwerpers rekening houden met de verwerking van het concept door de eindgebruiker. Hierbij speelt design een belangrijke rol. Dit boek geeft een overzicht van de manier waarop concepten verwerkt worden.

Het unieke van Accountable conceptdenken, is dat de lezer de methodiek van het eerder verschenen boek zal herkennen, maar uitgedaagd wordt om meer vanuit het gewenste effect bij de ontvanger te denken. Lezers worden uitgedaagd om het door de auteurs ontwikkelde methode te gebruiken om zelf kritischer om te gaan met het accountable denken en hoe design hierbij in te zetten is.

Author

Gaby Crucq-Toffolo is als docent conceptontwikkeling verbonden aan de Fontys Academy for Creative Industries. Nadat haar boeken ‘Conceptdenken’ (2013) en ‘Conceptcode’ (2016 zijn verschenen heeft zij besloten om samen met Elaine haar kennis te gaan delen. Dit heeft geresulteerd in de studio And-Concepts. In 2018 heeft ze haar Master of Science behaald in brand- design- en reputation management. Elaine Meys is als docent conceptontwikkeling en design verbonden aan de Fontys Academy for Creative Industries. Vanuit haar opleiding Art & Design aan de Artez in Arnhem gaf Elaine een gezicht aan haar passie voor identiteit.

Press

"De specifieke insteek van conceptontwikkeling is in vier fases, met diepgang op de juiste onderdelen en de daarbij aangehaalde theorieën erg interessant. Het maakt Accountable Conceptdenken een aanrader voor klant en adviseur (digitaal en traditioneel)." – Managementboek.nl

 

 

 

Reviews

0 reviews

Specifications

Author
Gaby Crucq-Toffolo en Elaine Meys
cover
paperback
pages
192 pages
dimensions
25 x 20 cm
ISBN
978 90 6369 554 5
Published
2019-08

Preview

Specifications

Author
Gaby Crucq-Toffolo en Elaine Meys
cover
paperback
pages
192 pages
dimensions
25 x 20 cm
ISBN
978 90 6369 554 5
Published
2019-08

Accountable Conceptdenken

0 reviews

Review Accountable Conceptdenken

Een goed concept biedt toegevoegde waarde. Een concept, ook wel de zogenaamde kapstok genoemd, opent..

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agreeNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €20,00 and receive free shipping