FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Accountable Conceptdenken

Van slapend naar nalevend

Een goed concept biedt toegevoegde waarde. Een concept, ook wel de zogenaamde kapstok genoemd, opent allerlei mogelijkheden en kansen en zorgt ervoor dat keuzes maken makkelijk wordt. Hoe ontwikkel je een concept?
€35,00 Add to bag
Gaby Crucq-Toffolo and Elaine Meys
Article number: 9789063695545
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Een goed concept biedt toegevoegde waarde. Een concept, ook wel de zogenaamde kapstok genoemd, opent allerlei mogelijkheden en kansen en zorgt ervoor dat keuzes maken makkelijk wordt. Hoe ontwikkel je een concept? En hoe maak je deze toegevoegde waarde zichtbaar, voelbaar en herkenbaar?

Het is voor het creëren van onderscheidend vermogen van belang dat ontwerpers rekening houden met de verwerking van het concept door de eindgebruiker. Hierbij speelt design een belangrijke rol. Dit boek geeft een overzicht van de manier waarop concepten verwerkt worden.

Het unieke van Accountable conceptdenken, is dat de lezer de methodiek van het eerder verschenen boek zal herkennen, maar uitgedaagd wordt om meer vanuit het gewenste effect bij de ontvanger te denken. Lezers worden uitgedaagd om het door de auteurs ontwikkelde methode te gebruiken om zelf kritischer om te gaan met het accountable denken en hoe design hierbij in te zetten is.

Author

Gaby Crucq-Toffolo is als docent conceptontwikkeling verbonden aan de Fontys Academy for Creative Industries. Nadat haar boeken ‘Conceptdenken’ (2013) en ‘Conceptcode’ (2016 zijn verschenen heeft zij besloten om samen met Elaine haar kennis te gaan delen. Dit heeft geresulteerd in de studio And-Concepts. In 2018 heeft ze haar Master of Science behaald in brand- design- en reputation management. Elaine Meys is als docent conceptontwikkeling en design verbonden aan de Fontys Academy for Creative Industries. Vanuit haar opleiding Art & Design aan de Artez in Arnhem gaf Elaine een gezicht aan haar passie voor identiteit.

Press

"De specifieke insteek van conceptontwikkeling is in vier fases, met diepgang op de juiste onderdelen en de daarbij aangehaalde theorieën erg interessant. Het maakt Accountable Conceptdenken een aanrader voor klant en adviseur (digitaal en traditioneel)." – Managementboek.nl

Quote

"Een aanrader voor klant en adviseur (digitaal en traditioneel)." – Managementboek.nl

Specs

 

To improve our website, analyze traffic and provide a safer experience, we use cookies. By accepting you agree to our Privacy Policy. Is this OK? I agree No More on cookies »