Free shipping within the netherlands above €20, orders before 20.00 hrs are shipped delivered within 2 working days (mon-fri)

Universele Ontwerpmethoden

100 manieren om complexe problemen te onderzoeken, innovatieve ideeën te ontwikkelen en effectieve oplossingen te ontwerpen.
Bella Martin and Bruce Hanington
Article number: 9789063692919
Availability: Out of stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Dit boek geeft een overzicht van 100 direct toepasbare methoden voor designonderzoek, inclusief de onderzoekstechnieken en de resultaten die ermee behaald kunnen worden. Elke methode wordt op twee pagina’s behandeld in tekst en beeld. De verschillende methoden zijn ingedeeld naar type en toepasbaarheid in de fases van het designproces. Tesamen vormen ze een fantastische staalkaart voor human-centered designonderzoek dat gebruikt kan worden door multidisciplinaire teams in bijna elk designproject. Door de toegankelijkheid en de literatuuradviezen is het een perfect boek voor gebruik in het onderwijs.

Author

 

Press

“Universele Ontwerpmethoden is een mijlpaalpublicatie op het gebied van design research... een onmisbaar naslagwerk voor designers op alle niveaus en in alle disciplines. Het verdient een vaste plaats in de gereedschapskist van iedere ontwerper.”
- William Lidwell, auteur van Universele Ontwerpprincipes

Quote

 

Specs

ISBN: 978 90 6369 291 9
Author: Bella Martin and Bruce Hanington
Design: Bella Martin
Format: paperback
Dimensions: 25 x 21.5 cm
Pages: 208

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »