Free shipping within the netherlands above €20, orders before 20.00 hrs are shipped delivered within 2 working days (mon-fri)

Think Like a Parent, Don’t Act Like One

75 Inspirerende lessen die proberen ouders van hun stress af te helpen en alles in perspectief te zetten met een dosis humor.
Emmeliek Boost
Availability: Out of stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Dit 5e boek van de succesvolle reeks Think Like a…. geeft advies over de bekende dagelijkse strubbelingen die je als werkende ouder ervaart. Het boek heeft hetzelfde format als zijn voorgangers en bestaat uit 75 inspirerende lessen die proberen ouders van hun stress af te helpen en alles in perspectief te zetten met een dosis humor.

De je-luistert-omdat-ik-het zeg-benadering van halverwege vorige eeuw heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een cultuur van respect voor ieder kind, waarmee de uniforme richtlijnen verdwenen zijn. De schrijver van Think Like a Parent, Don’t Act Like One bouwt daar in dit boek op voort en benadert de opvoeding vanuit een aantal kernwaarden, zoals verbondenheid, veiligheid, vertrouwen en vernieuwing. Kernwaarden die zich ook hebben bewezen in het bedrijfsleven. En iemand die goed voor het gezin zorgt, is op het werk een goede manager.

Elke les wordt geïllustreerd door een situatie of anekdote en geeft tips over de opvoeding om een betere balans tussen werk en privé te creëren. Het laat je zien hoe je je batterij weer kan opladen om op het werk en thuis fit en gefocust te zijn.

Author

Emmeliek Boost heeft 25 jaar ervaring als onderwijzer en kinderpsycholoog en ze is moeder van vier kinderen. Ze is een GZ-psycholoog en is de oprichter van de Opvoeddesk. Emmeliek is een bekend en erkend psycholoog in Nederland, vooral door haar succesvolle boek Opvoeden...Geniet ervan!, maar ook door haar vele andere publicaties en verschijningen op tv en radio.

Press

 

Quote

€ 12.90 - Beschikbaar vanaf September 2018

Specs

ISBN: NUMBERS HERE
Author: NAME HERE
Format: HERE (CHOOSE FROM PAPERBACK/ PAPERBACK WITH FLAPS OR HARDCOVER)
Dimensions: XX x XX cm
Pages: XXX

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »