FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Anthon Beeke It's a Miracle! NL

Its a miracle!

Een hommage aan Anthon Beeke en zijn oeuvre.
€45,00 Add to bag
Lidewij Edelkoort
Article number: 9789063693268
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Anthon Beeke is één van de grootste namen uit de geschiedenis van Nederlands ontwerp in de 20ste eeuw. In deze landmark publicatie wordt voor het eerst zijn indrukwekkende oeuvre bij elkaar gebracht. Het boek is ingedeeld aan de hand van de thema’s die in Anthon Beeke’s leven in design een grote rol hebben gespeeld, zoals de stad Amsterdam, jazz, erotica, verzamelingen, typografie, fotografie, provocatie en communicatie.

Wat Anthon Beeke’s werk vaak communicatiever maakt dan dat van veel vakgenoten, is dat zijn ontwerpen niet op grafisch ontwerp proberen te lijken. Steeds weer zoekt hij inspiratie buiten zijn eigen vakgebied. Die onafhankelijke houding is altijd een grote inspiratie geweest voor jonge ontwerpers en zal dat blijven voor ontwerpers van morgen.

Het boek bevat bijdragen van Esther Cleven, Alston Purvis, Steve Heller, Lidewij Edelkoort, Erwin Olaf, Marian Bantjes, James Victore, Erik Kessels en anderen.

“Ik ken geen enkele beeldmaker die vrijer denkt en allrounder doet dan Anthon. Voor mij is hij de meest vrije vogel uit de Nederlandse ontwerp-geschiedenis.” -Erik Kessels-

Author

Lidewij Edelkoort

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN: 978 90 6369 326 8
Author: Lidewij Edelkoort
Format: paperback with flaps
Dimensions: 27 x 21 cm
Pages: 448

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »