Free shipping within the netherlands above €20, orders before 20.00 hrs are shipped out the same working day (mon-fri)

Innovators shaping our creative future

Innovatieve designers, fotografen, architecten, grafisch ontwerpers en modeontwerpers: ze dragen allemaal bij aan de herdefinitie van onze normen, waarden en ideeën over de toekomst.
Julie Lasky
Article number: 9789490228019
Availability: Out of stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviewsContent
Deze publicatie is een landmark; dit boek portretteert 60 'innovators' die bepalen hoe wij de wereld om ons heen ervaren.Deze vernieuwers zetten de toon in de beeldcultuur, de kunsten en de architectuur en geven op deze manier vorm aan de wereld van morgen.

Een overzicht van de vernieuwende designers, fotografen, architecten, modeontwerpers, productdesigners, marketeers, curatoren en academici die de manier waarop onze toekomst er zal uitzien, beïnvloeden.

Aandacht voor talent als Ben Fry, Swoon, Cameron Sinclear, Radiohead, Miuccia Prada, Tom Ford, Nick Knight, Moritz Waldemeyer, Dunne en Raby, Martin Margiela en Tom Himpe.

Author Julie Lasky is auteur van talrijke boeken over design en publiceert in verschillende kranten en tijdschriften zoals de New York Times, Metropolis, Dwell, Architecture, Slate, Surface en The National Scholar. Ze was hoofdredacteur bij I.D, een gerenommeerd designtijdschrift en is nu verantwoordelijk voor de website van Change Observer in verband met het sociale impact van design en gesteund door de Rockefeller Foundation in samenwerking met de Winterhouse Foundation.
Press  
Quote  
Specs

ISBN: 9789490228019
Author: Julie Lasky
Format: Hardcover with dust jacket
Dimensions: 26 x 29 cm
Pages: 408
Language: Dutch

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »