FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Handboek voor het leven als grafisch ontwerper

Internationaal meest gebruikte handboek voor ontwerpers nu vertaald in het Nederlands!
€29,99 Add to bag
Adrian Shaughnessy
Article number: 9789063692520
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Grafisch ontwerpers hebben vaak geen idee hoe ze fris van de opleiding de eerste stappen moeten zetten naar een bevredigende loopbaan in het ontwerpvak. Dit boek is precies de gids die ze nodig hebben om ze te helpen tot hun recht te komen als ontwerper van betekenisvol werk en niet alleen ingehuurd te worden voor geestdodende klusjes.
De auteurs richten zich op jonge ontwerpers die hun talent tot ontwikkeling willen brengen en een eigen route willen kiezen. Het staat vol met adviezen zonder ingewikkeld doenerij over hoe je voor jezelf begint en de leuke projecten die je graag wil doen kan realiseren.
Ook krijg je de tips hoe je je loopbaan als grafisch ontwerper de goede kant opstuurt en suggesties (die ze je niet op de academie vertellen) voor het runnen van een succesvol designbureau.
Dit is de vertaalde zeer uitgebreide en geactualiseerde editie van How to be a graphic designer without losing your soul. Deze titel is een internationaal succes en wordt voorgeschreven op tal van designopleidingen in de wereld. Met in deze editie nieuwe hoofdstukken over trends in grafisch ontwerpen en een hoofdstuk over niet-designvaardigheden die ontwerpers wel goed kunnen gebruiken zoals tijd management, research, strategie, presentatie- en schrijfvaardigheden.

Author

 

Press

 

Quote

 

Specs

ISBN: 978 90 6369 252 0
Author: Adrian Shaughnessy
Design: Bibliotheque
Format: paperback with flaps
Dimensions: 23 x 19 cm
Pages: 176

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »