FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Handboek voor het opzetten van een Ontwerppraktijk - eBook

Dit is de startersgids voor ontwerpers.

Deze laatste editie van het Handboek voor het opzetten van een ontwerppraktijk geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het starten en runnen van een ontwerpbureau.
€19,99 Add to bag
Kitty de Jong e.a.
Article number: 9789063693640

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Dit is de startersgids voor ontwerpers. Op heldere wijze gaan de auteurs in op alle zakelijke, financiele en juridische zaken die voor een zelfstandig ontwerper van belang zijn. Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het starten en runnen van een ontwerpbureau.

De auteurs zijn verbonden aan de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO. Zij gaan in op alle zakelijke, financiële en juridische zaken die voor een zelfstandig werkende ontwerper van belang zijn. Hierbij putten zij uit hun dagelijkse praktijk als adviseur bij de BNO. Door de regelmatige updates blijft het handboek goed aansluiten op de laatste regelgeving en actualiteit in het vak.

Wederom zijn handige bijlagen opgenomen, waaronder voorbeelden van offertes, opdrachtbevestigingen en arbeidsovereenkomsten. Het handboek is een vaste waarde geworden voor iedereen die een eigen bureau wil starten of zijn of haar bedrijfsvoering wil professionaliseren.

Author

 

 

Press

 

Quote

 eBook version - also available as paperback

Specs

ISBN: 978 90 6369 318 3
Author: Kitty de Jong e.a.
Format: Ebook
Pages: 152

 
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »