FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Handboek voor het opzetten van een ontwerppraktijk 6e ed.

Deze laatste editie van het Handboek voor het opzetten van een ontwerppraktijk geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het starten en runnen van een ontwerpbureau.
Kitty de Jong e.a.
Article number: 9789063693183
Availability: Out of stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

Dit is de startersgids voor ontwerpers. Op heldere wijze gaan de auteurs in op alle zakelijke, financiele en juridische zaken die voor een zelfstandig ontwerper van belang zijn. Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het starten en runnen van een ontwerpbureau.
Met handige bijlagen zoals voorbeelden van offertes en opdrachtbevestigingen. 

De auteurs zijn verbonden aan de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO. Zij gaan in op alle zakelijke, financiële en juridische zaken die voor een zelfstandig werkende ontwerper van belang zijn. Hierbij putten zij uit hun dagelijkse praktijk als adviseur bij de BNO. Door de regelmatige updates blijft het handboek goed aansluiten op de laatste regelgeving en actualiteit in het vak.

Wederom zijn handige bijlagen opgenomen, waaronder voorbeelden van offertes, opdrachtbevestigingen en arbeidsovereenkomsten. Het handboek is een vaste waarde geworden voor iedereen die een eigen bureau wil starten of zijn of haar bedrijfsvoering wil professionaliseren.

Author

 

 

Press

''Wat meteen opvalt is het hoge praktische gehalte''. - Fontanel

Quote

SOLD OUT

Specs

ISBN: 978 90 6369 318 3
Author: Kitty de Jong e.a.
Format: paperback
Dimensions: 23.8 x 17 cm
Pages: 152

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »